} ?>

Elcykel köper du från EDEL webbutik – webshop www.ed-el.se

0705-14 13 24
webshop@ed-el.se


http://www.ed-el.se

Storgatan 17, 668 30 Ed

ELCYKEL FRÅN EDEL WEBSHOP TAR DIG FRAM MILJÖVÄNLIGT UTAN ATT SVETTAS

– EDEL Elcyklar gör cykelturen både lätt och rolig!

Elcykel är i egentligen en helt vanlig cykel fast med elassistans. Du bestämmer själv hur mycket elassistans du vill ha. Elcykling fungerar för alla, oavsett motionsvana och fysik. Du tar dig fram bekvämt och effektivt med hjälp elcykelns elmotor. En EDEL Elcykel är till för dig som uppskattar medvind, nedförsbackar och billiga elcyklar.

Vi kan erbjuda dig att köpa elcykel i tre olika modeller varav en modell är vikbar.

Modell: EDEL Elcykel EB08  –  PRIS: 8.600:-
Motor: 250W Batteri: Litium 36V 10Ah Livslängd: 600 tim
Laddningstid: 4-5 tim Drift per laddning: 30 km
Hastighet: 25 km/tim Växlar: 7-växlad Shimano Vikt: 20 kg Hjul: 26 tum

elcykel

Eldriven cykel

Dam
Modell: EDEL Elcykel EB04-1  –  PRIS: 8.900:-
Motor: 250W Batteri: Litium 36 V 10Ah Livslängd: 600 tim
Laddningstid: 4-5 tim Drift per laddning: 30 km
Hastighet: 25 km/tim Växlar: 7-växlad Shimano Vikt: 25 kg Hjul: 28 tum

elcykel

elcykel Dam

Vikbar
Modell: EDEL Elcykel GB01  –  PRIS: 8.300:-
Motor: 250W Batteri: Litium 36V 10Ah Livslängd: 600 tim
Laddningstid: 4-5 tim Drift per laddning: 30 km
Maxhastighet: 25 km/tim Växlar: 7-växlad Shimano Vikt: 16 kg Hjul: 20 tum

elcykel

elcykel vikbar

 

Vi har öppet måndag till fredag kl.09 – 18. Har du några frågor kring ditt köp av elcykel eller vill besöka oss för visning i vår butik kan du ringa oss på telefon 0705-14 13 24. Eller kontakta oss via vår mail: webshop@ed-el.se alternativt besöka vår webshop www.ed-el.se

Vår visningslokal finns i Dals-Ed, Dalsland i nära anslutning till Bohuslän (16 mil fr. Göteborg), Värmland (14 mil fr. Karlstad)och Västergötland (9 mil fr. Trollhättan). Dals-Ed ligger vid Norska gränsen 5 mil från Halden i Østfold ca: 8 mil fr. Fredrikstad och Sarpsborg).

Elcykeln har fått sitt stora genombrott som alternativ till kollektivtrafik och användande av den egna bilen. Allt fler hakar på trenden att köpa elcykel. Att använda elcykel har förenklat vardagen på många sätt. Elcykeln klarar tyngre transporter än en vanlig cykel och som jobbpendlare slipper man parkerings- och trängselavgifter samt långa bilköer och köpa dyr bensin. Pendling går ofta snabbare med elcykel jämfört med bil. Du gör en tidsbesparing samtidigt som du avslappnat kan njuta av färden. Under bar himmel får du vardagsmotion ute i den friska luften, vilket stärker din hälsa!

Med elcykel är åretruntpendling inga problem. Våra Elcyklar klarar pendlingsavstånd enkel väg på upptill 30 km på en laddning, något som få är beredda att göra dagligdags på vanlig cykel. Elcykling ger dig motion trots det svettfria nöjet att cykla. Studier visar på 6 års extra livslängd vid 2–3 tim. lågintensiv träning i veckan.

Elcykeln tar dig framåt tyst, driftsäkert och miljövänligt (Elcykling släpper ut 0,6 gram CO2/km och miljöbilar upp till 95 gram CO2/km). Elmotorn har en maxfart på ca: 25 km/h, Exakt hur långt du kommer på en laddning beror på batteriets storlek, förarvikt, vindstyrka samt antal start/stop och backar. Om batteriet laddar ur medans du cyklar är det ingen fara, din el-assisterade cykel är ju även en vanlig cykel så det är bara att cykla hem och ladda batteriet.
Elmotorn arbetar enbart när du trampar på pedalerna och när du slutar trampa så slår motorn av. Maxhastigheten för el-assisterad cykling är 25 km/h och om du kommer upp i mer än 25 km/h så slår motorn av och du får göra jobbet själv.

Nu kan du köpa Elcykel och få en ELFORDONSPREMIE –  25% av inköpspriset i bonus via Naturvårdsverket.

Elfordonspremie för elcyklar innebär att du har möjlighet att få bidrag på 25% av inköpspriset från staten om du väljer att köpa elcykel, maxbeloppet är 10.000 kr. I dagsläget gäller elfordonspremien retroaktivt, efter årsskiftet kommer utbetalningar av premien att ske. Det går endast att få bidraget en gång och du måste ha fyllt 18 år samt ha ett kvitto på ditt köp som kan identifiera din elcykel t.ex ramnummer, registreringsnummer eller annat ID-nummer. I likhet med supermiljöbilspremien kommer du att få ett bidrag av staten om du väljer att köpa en elcykel och premien betalas ut av Naturvårdsverket.

Regeringen släppte den 20 september i sin budgetproposition en elfordonspremie för elcyklar, elmopeder och elmotorcyklar med en budget på 350 miljoner kr. Syftet är att få dig att välja bort bilen och istället cykelpendla och ta en del resor på ett elfordon. Premien innebär att du som köper en elcykel får en bonus på 25% av inköpspriset, upp till max 10 000 kr.

Vem kan få bidraget från elfordons premien?
Idagsläget är det endast privatpersoner som kan få bidraget. Du måste ha fyllt 18 år och köpt en elcykel, elmoped eller elmotorcykel. Hobbyfordon är inte berättigade för premien då syftet är att man ska använda elcykel istället för bilen. Premien gäller retroaktivt fr.o.m 20 september 2017. Du som har köpt en elcykel, elmoped eller elmotorcykel från och med detta datum måste spara ditt kvitto om du vill ansöka om bidraget. För att kunna ansöka om premien måste man på kvittot kunna utläsa fordonets identitet, exempelvis ange ett ramnummer, registreringsnummer eller annat ID-nummer.

Detaljerad information om hur du ansöker om bidraget kommer finnas vid årsskiftet 2017/2018. I förordningen kommer det finnas bestämmelser om bl.a. bidragsstorlek och ansökningsförfarande.