} ?>

ATV Handlare

0534-12130
anders@motor4u.se


http://www.motor4u.se

Industrigatan 1b, 
668 32 ED

Hos Motor4u i Ed, Dalsland köper du din ATV, moped, mopedbil, barnfyrhjulingar, skogsvagn och gräsklippare. Vi har hela Stigas sortiment av klippare. Våra ATV märken är Kawasaki som är Japanskt och ett av det bästa på marknaden. TGB som är ett mycket bra märke från Taiwan och körs av Franska armen och CF Moto som är Sveriges mest sålda fyrhjuling och kommer från Kina. Mopedmärkena Motor4u saluför är Peugeot, PGO, Reiju och mopedbilarna är av märket Microcar och Ligier som också är ett av Sveriges mest sålda märken. Vi byter också in maskiner vid nyköp, dom är då till försäljning. Vi är också Stigas återförsäljare i Dalsland, med ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner, gräsklippare, vagnar, plogar och tillbehör.
Fundera på vad du vill ha för tillbehör till din ATV, Motor4u kan erbjuda bl.a höjningssats, breddning, häftiga hjul, bandsats, Warn vinschar, väskor, lådor, värmare, lås, kläder, hjälmar m.m.  Vi sätter vi ihop ett paket som passar just dina behov.

Stiga är en av Sveriges största leverantörer av  trädgårdsmaskiner. Sortimentet består av gräsklippare av alla de slag. Gåmaskiner, åkgräsklippare, trädgårdstraktorer, robotklippare, jordfräsar, kompostkvarnar, gräsröjare, trimmer, häcksaxar, motorsågar, plogar och vagnar för olika ändamål. Är du i behov av en robotklippare gör vi först en besiktning av tomten för att se om det är möjligt att ha en robotklippare. Sedan får du en offert och blir den godkänd av Er så kan du även få hjälp med att installera denna. Är du i behov av service eller vinterförvaring av dina maskiner så kan vi ombesörja det.

Vi har en service verkstad som servar småmaskiner av alla märken, både fyrhjulingar, klippare, mopeder och mopedbilar. Ring bara in och boka en tid så hjälper vi dig.

Vi kan också hjälpa dig med finansiering eller avbetalning via Wasa Kredit. Det gör att du inte behöver lägga en så stor summa med en gång.

Det viktigaste för oss på Motor4u är”alltid” en nöjd kund.