} ?>

Dals konfektyr

0531-375 50
info@dals.se
http://www.dals.se

Strömgatan 10 666 31 Bengtsfors

Vill du att Dals Konfektyr kontaktar dig?

Vi är lösgodistillverkare och producerar en rad olika produkter.

Dals konfektyr som tillverkare av lösgodis är det som skum och dragéexperter vi gjort oss kända. Våra mest populära lösgodisprodukter bland skumartiklarna är skumbanan både med och utan chokladöverdrag samt björnen med chokladöverdrag. Bland våra lösgodisproduker finns vår chokladprodukt Dals gräddkola som är vår storsäljare. dals konfektyrs lösgodisartiklar hittar du vid godisavdelningen i de flesta varuhus och butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Som global godistillverkare exporterasbl.a ett specifikt sortiment till USA.
Bland Dals konfektyrs produkter hittar du mörk choklad som innehåller minst 55,7 % kakaobeståndsdelar. Glukos sirapen i Dals konfektyrs godis framställs av vete, men i och med de små mängder så utgör det inte någon risk för allergiker att äta produkterna. Dals konfektyrs fabrik hanteras inte nötter vid godistillverkningen. Produkterna är helt fria från AZO färger och innehåller inte heller genmodifierade ingredienser.
Dals konfektyr som lösgodistillverkare förfogar över många olika produktionslinjer vid tillverkningen, vilket gör att vi kan tillverka godis av flera olika typer. På vår choklad gjutningslinje producerar vi bl.a. Dals Mjölkplättar och apelsinklyftor. En skumgodis linje där svampar, bananer och violprinsar forsar ut på löpande band. Vid chokladdoppstationen blir björnar, bananer och svampar överdragna med härlig choklad. På vår dragéavdelning för godis går pannorna på högtryck med kolabönor och skumägg som sedan blankas och får sin fina glans. Chokladdragéring går bl.a. vår storsäljare Dals Gräddkola. 
Vi har även en lösgodislinje för tillverkning av vår Risbräck, som finns i flera olika förpackningar.