} ?>

Monsterrace i Ed

0766-340 099
http://www.neor.com

Vill du att Gröne Backe Camping kontaktar dig?

Monsterrace är tävlingen som har  allt, fart , kraft, spänning, hopp och motorljud som slår det mesta.
Monsterrace är dom stora pojkarnas lek med bilar och motorer uppemot 1500 hästar.

Monster Race är den spektakuläraste av alla motorsporter. Gigantiska ”monstertruckar” tävlar över stora sandhögar.

Hjärtligt välkomna till årets monsterrace tävlingar den sista helgen i augusti och glöm inte att ta med öronproppar till barnen.

Grönebacke Camping arrangerar monsterfest på tittutgärdet , musikunderhållning från klockan 19,00 – 00,30 Vill ni ha mer uppgifter kontakta oss på Grönebacke Camping .

 

Tävlingsarrangör är Neor

En klubb som träffas och har kul i skogen.

Klubben startades 1984, och har idag ca 80 vuxna medlemmar och 20 barn. Tillsammans finns ca 50 jeepfordon och sex monsterrace truckar hos medlemmarna. Medlemsantalet ökar stadigt varje år och och idag har föreningen medlemmar över hela Västsverige. Jeeparna är oftast byggda och renoverade av ägarna själva. Under vinterns skruvas, svettsas och skapas det mycket, och på sommaren är man ute och testar jeeparna och besöker många av de träffar som finns rung om i landet.
Från början var det bara en klubb där man träffades och utbytte erfarenheter samt åkte på jeepträffar i Sverige och Norge. Men undan för undan har verksamheten utvecklats och den stora kraftsamlingen för klubben varje år är Monsterrace tävlingarna, den sista helgen i augusti. Banan i Trolldalen, eller ”monstervalley” som vi kallar den , har byggts om och förlängst flera gånger sedan första tävlingen.

Trailkörning i skogen är också en sak som vi sysslar med. Vi har en liten cup som vi kör varje år där vi utser vem som är bäst att köra i skogen. För några år sedan började vi med något som vi kallar ”familjedag”. Då låter vi våra små köra av sig på sina fyrhjulingar och crossar.

Det finns en del fruar/sambos/flickvänner till jeepåkare i klubben som hävdar att jeepåkare aldrig blir vuxna, oavsett ålder och midjemått.