nostalgimässan ed } ?>

Nostalgimässan i Ed den 23 maj 2020 vid Stallbacken

Nostalgimässan Ed – Lördagen den 23 maj 2020

Välkomna till Nostalgimässan i Ed. Upplev Nostalgi i storformat! Gamla bilar, Utställningar, Marknad och Nostalgicafé.

Nu blir det NOSTALGI för hela slanten i Ed.

Dals-Eds Nostalgiförening hälsar Er välkomna till Nostalgimässan Ed. Retro och nostalgi är hetare än någonsin och det känns otroligt kul att mässan bara växer. Som vanligt finns många utställare på plats med massor av nostalgiprylar. Vinylskivor, tidningar, leksaker, radio och grammofoner, kläder, skor och massor av roliga saker som får dig att minnas.

Hela området runt Stallbacken fylls med gamla bilar, motorcyklar och massor av prylar från den gamla goda tiden. På Nostalgimässan i Ed står de amerikanska dollargrinen står uppradade på asfalten. En bit längre bort trängs Volvo Amazon med Morris Minor och Austin A35. Frisyrerna luktar Brylcreme, musiken som strömmar ur bilhögtalarna är gammal hederlig Rock’n’Roll.

Vill du sälja NOSTALGIPRYLAR kan du boka marknadsbord HÄR!

Nostalgikerna får sitt lystmäte när de besöker Nostalgimässan i Ed. 

Här kan man handla på den stora nostalgimarknaden, kolla på utställningar eller gå runt och bara njuta av alla minnen från förr. Här finns chansen att fynda – även om det är många om budet. Många minnen väcks till liv från det glada 50-60 talet, som för många betydde framtidstro och förhoppningar om ett bättre liv. Från utomhusscenen blir det musikunderhållning och en del andra roliga aktiviteter på temat nostalgi.

Det blir veteranbilar och alla möjliga sorters fordon både på längden och tvären, framifrån och bakifrån, stillastående och rullande. Det blir kort sagt, massor av två-, fyr- och kanske även sexhjuliga fordon i Ed då Nostalgimässan äger rum.  Allt som rullar och stånkar och är nostalgiskt är mycket välkommet till mässan. Vi har både fordonsutställning, tävling och cruising runt Lilla Lee. Det är bara att komma.

Besökarna får rösta på ”Snyggaste fordon” och tre ekipage blir belönade. Vinnaren får dessutom ta täten i den cruising runt Lilla Lee som avslutar mässdagen. Cruisingen startar vid Gröne Backe och rullar vidare runt Lilla Lee.