billiga kuvert } ?>

Kuvert med eget tryck från UZ Reklam i Ed, Dalsland

0534-613 50
ulf@uz-reklam.se


http://www.uzreklam.se

Industrigatan 35, 668 32 ED

Vill du att UZ Reklam kontaktar dig?

Kuvert med eget tryck  – Vi skickar kuvert och trycksaker över hela Sverige via Post och Bussgods samt DHL.

Våra storsäljare är Kuvertformaten C5 med och utan fönster (C5H2) samt C4 utan fönster. Dessa format används främst till affärdokument som fakturor, offerter och marknadsföringsmaterial m.m. Alla våra kuvert levereras med skyddsremsa på häftämnet för att säkerställa hållbarheten vid lång lagringstid. Besök vår hemsida www.uzreklam.se för att se hela vårt utbud av grafiska produkter.

Alternativa Kuvert

Kuvert finns även i många andra storlekar och utförande. Vi har även ett stort sortiment att tillgå om ditt behov är kulörta kuvert. Beskriv ditt behov, så återkommer vi med förslag på lämpligt kuvert och lämnar en offert.

TRYCKSAKER    –    Vi framställer ändamålsenliga och säljande trycksaker som t.ex. billiga kuvert fakturor, brevpapper, arbetsordrar, kvittenser, konferensblock, tidskrifter m.m. Eftersom allt fler vill ha trycksaker i små serier och i färg och snabba leveranser har vi anpassat våra tryckpressar/digitalprinters och kan idag erbjuda våra kunder trycksaksplanering och kostnadseffektiva trycksaker av alla slag. Trycksaker vi framställer i vår digitalprinter är bl.a visitkort, foldrar, affischer, broschyrer.

SKYLTAR  BANDEROLLER  &  STORBILDER    –    Vi kan erbjuda en rad produkter i storformat som t.ex. pappersutskrifter, fordons- och golvdekorer samt mjuka tyg- och PVC banderoller. Vi tillverkar även information- och reklamskyltar där vi har flera olika skyltsystem att välja mellan. Vi garanterar upp till 7 års UV-hållbarhet på våra storbildsprodukter.

TELEFONTID  –  Kl. 09.00 – 17.00 Alla vardagar

 

UZ Reklam har varit i den grafiska branschen i mer än 25 år och är i grunden en tillverkande ”reklambyrå” och vi är det enda av tryckerier i Dalsland som även tillverkar skyltar fordonsdekorer och kan även erbjuda tryck på kläder. Vårt breda utbud av grafiska produkter och tjänster har lockat många av våra kunder till ett långsiktigt samarbete. Vi satsar på nära kundrelation och ett jordnära bemötande.

Välkomna till oss som kund.